القاهرة ـ المغرب اليوم
أعلنت رابطة أولتراس أهلاوي اعتزامهم حضور أولى مباريات النادي الأهلي في الدوري الممتاز ، الخميس، أمام طلائع الجيش، رغم قرار لعبها بدون جمهور، مؤكدين أن «الجمهور على أتم الاستعداد للحضور وتنظيم نفسة بنفسة بمشاركة من أمن النادي الأهلي».
وقالت الرابطة، في بيان لها على صفحتها الرسمية على «فيس بوك»: «عجبكم شكل الجمهور في السوبر؟ حسيتوا الجمهور مهم يبقى في المباريات.. فهمتوا معنى الكرة للجماهير؟ اللى شفتوه هيفرق معاكوا في حاجة؟ هيخليكم تفكروا في حلول؟ كلها تساؤلات غالبًا محدش هيجاوب عليها.. وللعلم الجمهور المصري هو الجمهور المصري في أي مكان لما بيحس بالمسؤولية بيكون قدها، جمهور الكورة عايز يرجع الاستاد.. عايز يبقى في مكانة الطبيعي.. واضحه ومش محتاج لا تفسير ولا شرح».
وأضافت الرابطة: «جمهور الأهلي تواجد في مباراة أورلاندو في البطولة الكونفدرالية.. ورغم هزيمة الأهلي لكن المباراة عدت بسلام.. ونفس الجمهور تواجد في تدريبات الفريق مرات ومرات ومرات وبالآلاف وبردوا مفيش مشاكل حصلت.. الجمهور طرح أفكار كتير.. إما شركات خاصة للتأمين.. أو ان الجمهور يأمن نفسة بمساعدة أمن النادي الأهلي.. واستعداد الجمهور للتفتيش.. لكن لا حياة لمن تنادي».
وتابع: «الحديث عن صعوبة حضور الجمهور بسبب الانتخابات شىء غريب.. وإذا كان المسؤولين مشغولين بالانتخابات.. مفيش أي مشكلة يسيبوا الكورة للجمهور وهو على أتم الاستعداد للحضور وتنظيم نفسة بنفسة بمشاركة من أمن النادي الأهلي».
وأكملت الرابطة بيانها قائلة: «بداية الدوري الجديد بدون جمهور هو استمرار لقتل كرة القدم في مصر.. وعلية تقرر تجمع جمهور الأهلي وجميع سكاشن أولتراس أهلاوى في القاهرة والمحافظات يوم الخميس القادم لحضور أولى مباريات الفريق في الدوري العام أمام طلائع الجيش.. التجمع الساعة الخامسة مساءً أمام بانوراما 6 أكتوبر – صلاح سالم.. للتجمع والتحرك إلى استاد بترو سبورت».
واختتمت الرابطة بيانها بعبارتها الشهيرة: «الكرة للجماهير».


أرسل تعليقك
تعليقك كزائر